Nejnovější recenze ze sekce Karimatky
- pro někoho úzká v nohách
lehká a skladná
- Pohodlná, příjemný povrch, dobře se vyfukuje.
- Vyšší cena a hmotnost
pěkná solidní karimatka, dobře izoluje
- tloušťka
- pohodlný
- při pohybu nešustí
- malinko těžší. Pro pěší túru bych sáhl po lehčí variantě, ovšem pro použití třeba při autokempingu super volba
- Dostatečně široká i dlouhá, nepadám z ní
- Nafukovací ventil je dobře vyřešen - pohodlně se nafukuje i vyfukuje.
- Opravdu dost šustí, nebo spíš "křoupe". Více pokud je hodně nafouklá.
Zatím byla jen na jedné vodě, uvidíme jak dlouho vydrží.
- lehká, slušná cena, dobře sbalitelná
Spokojenost Doporučuji
Kvalitní produkt, komfortní.
- Perfektní karimatka, vyzkoušeno již několikrát, doporučila jsem přátelům a i ti jsou velmi spokojeni. Tuhle jsem kupovala pro dalšího kamaráda. Je lehounká a zabírá velmi málo místa a i mě s bolavými klouby se na ní spí opravdu dobře.
- váha, objem, rychlost nafouknutí, šikovný ventil, pěkná barva, komfort
- Je příjemně měkká a hezky se na ní spí
- Sice byla docela levná, ale nevypadá, že by vydržela nějaké delší používání. Není moc bytelná. Do kempu na pár dní dobrá, ale do hor bych ji nebral.
- Špatně se vyfukuje a balí...
- kvalitní samonafukovací matrace
- zipem jde připojit k další stejného typu
- kvalitní samonafukovací matrace
- zipem jde připojit k další matraci ze stejné řady
rychle se nafukuje, pojistný ventil proti vyfukování, dobře se spí, vyhovuje
- Po předešlé zkušennosti s jinou velice kvalitní samonafukovací karimatkou, je tato s kvalitou srovnatelná a v mnohém ještě převyšuje. Moc příjemný povrchový materiál, perfektní stejná šířka od hlavy až k patě, díky které z karimatky stále nepadám, skělý systém se zipem který umožní super skládání a ještě se dá využít k připojení další stejné karimatky pro partnera. No samá pozitiva za opravdu super cenu.
- Složená je o trochu větší než moje předešlá, ale svými přednostmi ji dalece převýšila.
- Kvalitní matrace, dobrá tepelná izolace, výška 10 cm je ideální. Použitý materiál je oproti jiným při používání výrazně tišší. Komfortní i pro nás 50+ leté.
- Vyšší hmotnost. Tato nevýhoda je eliminována komfortním provedením.
Ideální matrace pro kempink, kdy vyžadujete určitý komfort a nepotřebujete přenášet v batohu celý den na zádech.
Po týdenním používání mohu vřele doporučit.
- Kvalitní matrace vhodná pro ty cestovatele, kteří vyžadují malou hmotnost a vyšší tepelnou izolaci.
- Při používání je použitý materiál hlučnější. Tuto nevýhodu eliminuje nízká hmotnost.
Vzhledem k mým požadavkům bylo zboží vráceno a zakoupeno podobné s výrazně tišším projevem při používání. :-)
Zboží po dlouhém výběru. Po zkušenostech s Therm A Rest jsem se rozhodl pro změnu. 8cm výška je komfortní, tepelný odpor slušný, ale hlavně konec vrzání a šustění.
Dobře fungující ventil s opravdu kompatibilním plněním pomocí Pump Sack.
pohodlná karimatka. Trochu pomaleji se nafukuje, takže nepočítejte, že ji vyndáte z obalu a za 10 minut spíte. Nutné použít pumpu nebo vlastní plíce.
Ventil dobrý, jen mám trošku strach o gumový čudlík kterým se ventil vytahuje (aby se neutrhnul).
spí se na ní skvěle, skladná
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »