Nejnovější recenze ze sekce Karimatky
Skvělý materiál i potisk. Jednoduché nafouknutí i vyfouknutí. Opravdu pohodlná a kvalitní, opatřená páskem na suchý zip a obalem, do nějž se pohodlně vejde i když ji balíte sami (nejen prvotní rozbalení z výroby) . Barva odpovídá vyobrazení.
Husky Freaky
Přidáno: 3. července 2023
(naposledy upraveno 3. července 2023)
Zakoupeno v HUSKY CZ s.r.o.
- Vše proběhlo ok.
Stejny model jsem zakoupil pred cca 10lety. Byl jsem maximalne spokojen a tak kdyz prisel cas rozloucit se s tou starou (opotrebovana pouzivanim) rozhodl jsem se pro stejny model. Na trhu jsou urcite i lepsi varianty, ale pomer cena/vykon je tady velmi dobry.
- Malá, lehká
- Pohodlné spaní
Krásná sbalitelnost, supr délka, dítě právě testuje na táboře
- Pohodlná karimatka, ktera se rychle nafoukne a jednoduše sbali na jedenkrát oproti tlouštce 3,8. A není v nohách zůžená.
- Nic!!!
Skvělá samonafukovací karimatka, ale nedoporučuji obchod eoutdoor.cz. Pomale dodání, žádná komunikace. Stres jestli nejsou penize ztracene u podvodnika za to nestoji.
- Pohodlí a tepelný komfort jsou luxusní a bezkonkurenční
- Jednoduché nafukování a vyfukování, dobrý systém nafukovacího ventilu
- Lehká a skladná
- Žlutá barva, je vidět každá špína
- Karimatka cca po 10 nocích uvnitř popraskala, řeším reklamaci
- Vysoká cena
Na karimatce se spí luxusně, žádné šustění které by rušilo nebo sklouzávání z karimatky (podle mě). Díky vysokému tepelnému komfortu si nemusí člověk brát tak teplý spacák, opravdu nejde cítit žádný chlad od země. U TAK DRAHÉ KARIMATKY BY SE ALE NEMĚLO STÁT, ŽE PO 10 NOCÍCH PRASKNE KDYŽ NA NÍ LEŽÍ TÉMĚŘ NEHNUTĚ 60 KG ČLOVĚK. POVAŽUJU JI BOHUŽEL ZA NESPOLEHLIVOU A ŘEŠÍM REKLAMACI.
Zulu Moonlight Comfort
Přidáno: 30. června 2023
(naposledy upraveno 26. července 2023)
Zakoupeno v 4camping
- Hmotnost
- Skladnost, jednoduche baleni
- Velmi dobry komfort
- Slusna tepelna izolace
- Da se nafouknout vez pumpy
- Skladná, lehká.
- Délka po nafouknutí.
Spí se na ní dobře, izoluje výborně a nešustí tak příšerně jako moje poslední nafukovačka. Balí se velmi dobře. Postěžoval bych si na délku, měřím 175 cm a po nafouknutí je trošku krátká.
Nevím , ještě jsem ji nevyzkoušel.
- karimatka klouže a šustí
- nafukování pomocí vaku ja zdlouhavé a nekomfortní
Poměr cena výkon není dobrý
snadne nafukovani pomaci vaku
nesusti
funguje
Už jsem koupila druhou a jsme spokojení.
- super
- Lehká.
- Levná
- Jde špatně vyfouknout
- Kluzký povrch
- Na spaní skvělé
Klasická karimatka. Dobře se na ní leží, protože není nejhubenější. Bohužel to je vyváženo větší hmotností a velkým rozměrem stočení.
- Lehká, pěkná barva
- Po rozbalení se okamžitě sama nenafoukla, nafoukli jsme ji ručně sami
- Je prý potřeba ji skladovat roztaženou, bez obalu, zabere to místo...
- karimatka opravdu susti o neco mene nez ostatni, levne, karimatky
- nafukovaci vak je prima
- nafukovaci ventil je snadny na obsluhu a umozni jednoduse upustit
karimatka klouže
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]