Nejnovější recenze ze sekce Karimatky
- slabá tepelná izolace, chladí i při +15C
Na spaní venku nedoporučuji R1,6 je málo .
- lehké a skladné
Lehký, pevný, přenosný - prostě super.
Super značka kvalitni!!!!
- pohodlí
vcelku lehká na svou velikost, pohodlná zvláště lehce podhuštěná, teď jen jak dlouho vydrží zatím jedinou chybičkou je zaseklý ventil u pumpy
Možná jen o malinko vyšší kdyby byla.
Karimatka splnila účel. Kamínky netlačily, ve stanu se spalo dobře. Nafoukla se cca za uvedený čas a pro požadovanou pevnost bylo potřeba ji trochu dofouknout. Zatím vyzkoušeno pouze jednou.
Na spaní ve stanu ideální.
Na spaní ve stanu ideální.
karimatka je v pohodě, dobře se na ní spí
Rychlé nafouknutí, izolace dostatečná, a ani moc neklouže.
- dobře izoluje teplo
Vyzkoušeno, v terénu i v místnosti, zatím spokojenost.
- skladnost, manipulovatelnost
- jednoduše se nafoukne i složí
- vejde se přesně na dvojsedačku v autobuse, takže vyrovná nerovnosti a může se spát v relativním pohodlí, když už teď nelze spát v uličce při nočním přejezdu
- protiskluzové body
- nafukovací polštář součástí karimatky
- Dělá neskutečnej kravál,když se člověk otáčí.Tohle je tak možná pro někoho kdo se ve spánku ani nehne.
- velmi skladná, velmi lehká, dobře se na ní leží
- šustí
- Skvěle izoluje a je dost pohodlná
- Širší velikost je tak akorát pohodlná
- Jde dobře zabalit, úžasně malá a lehká
- Praktický ventil
- Kompletní balení s nafukovacím vakem, obalem a záplatami
- Doživotní záruka od výrobce
- I s nafukovacím vakem trvá nafouknutí pár minut
- Cena je fakt brutální
- Materiál je "kluzký", chce to spát na fakt rovném povrchu, jinak budete sklouzávat
- Karimatka je (sbalená) menší než podobné karimatky jiných značek
- Dobrý izolační parametr
- Můj 1. dojem z ventilu je hrůzostrašný. Znám otočné ventily, bajonetové, ale toto je poprvé, co vidím ventil, který se musí vyjmout z těla ventilu a otočit, aby karimatku bylo možno nafouknout / vyfouknout. Jsem zvědavý na odolnost ventilu, ale nevěřím, že bude delší než obvyklé otočné resp. bajonetové ventily.
- Postup nafukování / vyfukování rozhodně není intuitivní. Hledal jsem na webu, hledl jsem i v přiložených papírech a nakonec našel. Ale bez nápovědy bych na to skutečně nepřišel, což se mi u žádné z předchozích karimatek nestalo.
- Karimatka se sama nenfoukne. Je třeba jí pomoct, já jsem si k tomu přikoupil (doporučenou) pumpičku.
Karimatka má velmi dobré parametry (izolace, rozměry) a je za příjemnou cenu. Co mě ale vyděsilo je ten nový (!) ventil. Bez návodu jsem napřišel na to jak karimatku nafouknout / vyfouknout a rozhodně ve mně nebudí důvěru. Uvidíme časem.
Ještě jsem neměla možnost karimatku vyzkoušet.