Nejnovější recenze ze sekce Karimatky
- Lehká, teplá, snadno se nafukuje i balí
- Nešustí
- Skladná do malého balíčku
- Splnilo vše, co jsme čekávali. Dostatečně vysoká a je super, že jde omýt hadříkem.
- Je lehká na cestování, přenášení. Super ventil, který po celém vyšroubování zůstane na karimatce a neztratí se
Nic jsme nenašli, co by nevyhovovalo.
- Skladná
- Funkční
- lehká
- pohodlná
- tepelná izolace
Zatím spokojenost, uvidíme jak dlouho vydrží.
- velikost a váha
- obtížnější nafouknutí
- Lehký, skladný, účinný
- Žádná
Perfektní karimatka
V terénu zatím nevyzkoušeno, pouze nanečisto doma. Zatím vše funguje, jak má a karimatka je velice pohodlná. Zklamání trochu je, že ačkoliv pod ní v popisu bylo uvedeno, že šustí o 83% (?) méně, šustí tedy opravdu dost. Nemám zkušenost s dřívějšími typy těchto karimatek, tak nemohu soudit o kolik se to zlepšilo, nicméně nedovedu si představit, že budu spát mezi více lidmi, chce to špunty do uší..
- Poměr cena/výkon
Klasická jednovrstvá karimatka. Na pravidelné spaní vlese bych zvolila něco kvalitnějšího, ale na občasné použití pro děti postačí.
- velikost v zabaleném stavu
- Lehká
- Pohodlná (ne jako nafukovačky samozřejmě)
- Dobře složitelná
- Dlouhá 2 m
- Vypadá solidně
- Lehká
Za tu cenu velká spokojenost
- pohodlná, lehká, skladná
- rychle se nafoukne, stačí 10x fouknout
- má dobrý obal na přenos i skladování
- nezabírá moc místa v batohu
- velká lehká
Zatim vyzkouseno jen doma, ale matrace je pohodlná a dobře se na ni leží. Nicméně jednu budu muset reklamovat, protože oproti té druhé po dofouknuti neudrží vzduch a postupně uchází .....
super!!!
- leží se na ní dobře
- napoprvé se sama nafoukla tak na 2 cm, zbytek jsem musel dofouknout pusou, napodruhé už se nafoukla sama
- rozměry po sbalení jsou opravdu velké, ale to je v popisu produktu uvedeno, takže je potřeba s tím počítat
dodaná karimatka není ta, kterou Alza inzeruje, přišla mi tato: https://www.acrasport.cz... podle popisu jsou parametry stejné, jen je jiné grafické provedení a momentálně přímo na AcraSportu je o 124 Kč levnější, ale nutně jsem nějakou karimatku potřeboval, proto jsem nereklamoval
- opravdu velmi příjemný materiál
- pohodlná
- komfortní rozměry
- na tahání na zádech už přeci jen trochu těžká
Pokud jí není teba dlouho tahat na zádech, tak je to za tu cenu výborná volba.
- pohodlné ležení
- vcelku pevný materiál, ale venku bych raději použila podložku
- rychle se nafoukne
- je skladná
- nevyzkoušeno na treku
je tenká ale to jsem věděla, na velké nerovnosti to není.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »