Nejnovější recenze ze sekce Karimatky
- Lehká a skladná garimatka
- neklouzavý povrch
Dobrý nákup za rozumnou cenu. Trochu mám obavy, zda tento nový typ ventilku vydrží častější používání.
- rozmery pri nafouknuti
- hmotnost, skladnost, nutnost hodne dofukovat
OK
- Dobrá cena, koupili jsme v akci 1 a 1 zdarma.
- Krásně sbalitelná, do menšího rozměru než je udáváno.
- Pro střední postavy vyhovující rozměr (mám 172 cm)
- Pro mne na delší cesty málo silná, příště kupuji 3,8 cm ale na občasné nocování dostačující.
- Hlavní problém - nedrží nafouknutí.
- Klouže, ale je to možná i vina mého spacáku.
První sezónu naprostá spokojenost, starali jsme se o karimatky dobře, uloženy byly přes zimu nepřehnuté.
Druhou sezónu hned v počátku přestala jedna držet vzduch, byl to v drsnějších podmínkách docela problém. Mysleli jsme, že jsme jí někde píchli ale přes veškerou snahu ani pod vodou jsme nepřišli na to, kde uchází. Večer se nafoukne a v půlce noci člověk leží na zemi (ale pořád lepší než na holé zemi). Koncem sezóny nám totéž začala dělat i druhá karimatka. Velké zklamání, letos kupujeme nové, jinou značku.
- nízká váha
- rozměry při zabalení
- zajímavý poměr; výkon-cena
Vlastní zkušenost s Yate Trekker 3,8 zatím nemám, přihlédnul jsem k doporučení cyklocestovatele Martina Stillera který tento výrobek měl sebou na cestě napříč Amerikou.
- Váha, skladnost, komfort spaní, snadnost nafukování (nožní pumpa)
- Při nafukování "píská"
Mnohem lehčí a skladnější než samonafukovací karimatka, samonafukovačka se navíc prolehne až na zem. Na cesty ideální věc.
dobrý
- nízká cena
- nefunkční
Z 5ti objednaných "samonafukovacích" karimatek se sama nenafoukla ani jedna, na jedné vyskočila velká boule a tři nedržely vzduch přes noc.. tedy z 5ti karimatek byla ihned po doručení použitelná jen jedna..možná jsem měl smůlu na kusy, možná je prostě problém ve velkém tlaku na nízkou cenu, který se pak projeví na kvalitě.. nevím..každopádně jsem karimatky vrátil a pořídím jiné (=dražší), třeba mají podobné problémy všechny (někde jsem četl podobné zkušenosti i s karimatkami za 1800kč/kus)...
- dobrá cena
na kemping dostačující
- velká, pohodlná,dobrá cena
velká, pohodlná,dobrá cena
- Cena, pohodlí, rozměry
- Hmotnost
Ještě jsem nezkoušel někde venku, ale zatím vypadá slušně. Je sice těžší, ale co čekat od prodloužené a rozšířené karimatky.
- kvalita
- balení neobsahuje ploché gumičky
Gumičky se dají lehce nahradit, a tak si myslím, že je to jedna z nejlepších karimatek v této cenové kategorii. Doporučil bych ji každému nenáročnému ;-)
- Velmi lehka nafukovacka, ale zaroven ve standardni delce
- Mozna by mohla vydrzet vice. Ale nemam moc srovnani s jinymi produkty. Po trech letech docela intenzivniho pouzivani zacala utikat na tolika mistech, ze to jiz nebylo mozne zalepit.
Mela jsem tuto karimatku 2x a vzdy jsem ji hodne uzila. Dobry kup.
- malé rozměry, skladnost
...
- zboží je vpořádku,skladné
- musí se trochu dofouknout,tloušťka je 3 cm
zatím jsem zboží neměla možnost vyzkoušet,mám ho na dovolenou
- Po dofouknutí ústy je dostatečně tuhá, abych ji se svými 65 kg ani neprošlápl.
- Skladná.
- Celkově doporučuji.
- Jedíné mínus je obal, který neodolá vodě, ale vzhledem k tomu, že je kaimatka gumová a vodu z ní lze setřepat tak to není podstatné.
Karimatku doporučuji po koupi doma "na nečisto" několikrát naplno nafouknout a vypustit- efekt samonafukování se podstatně zlepší. I tak ji je nutné trochu dofoukat pusou. Délka by mohla být delší (mám 185cm).
- měkké, teplé
- úzké, barva na obrázku vypadá jinak než ve skutečnosti- je hodně šedá a vypadá jako špinavá. Vrstvy se odlepují. Velmi snadno zničitelné.
Nedoporučuji!
Dosud jsem zásilku neobdržela. Objednala jsem si před 10 dny a doposud bez reakce od dodavatele.
- dobrý material
- pohodlně se na tom leží
- příjemné pro spánek
- o zadnych nevim
doporučil bych tento prudukt jelikoz je to pohodlne na cestovani a je to velmi lehké a dobre se na teto karimatce vyspinkáte.Vybral jsem si tento prudukt z duvodu toho abych mel dobrý kvalitni spánek.
- nízká hmotnost
- malý objem
- šustí při obracení
Karimatka sice vypadá jako igelitový pytlík žluté barvy, ale je naprosto vynikající. Poměr cena/výkon je sice trochu vyšší, ale jsem ochotna si připlatit za komfort, nízkou hmotnost a malinký objem, který tato karimatka nabízí. Nafukování deseti dechy, který jsem viděla v instruktážním videu, je sice u této L-verze nemožný, ale i tak nafouknutí nezabere déle než minutu, dvě.
- Malá, skladná, vzhledem k výšce i pohodlná
- umělohmotný ventilek, riziko poškození.
xx